OHJEITA VERKKOKURSSILLE OSALLISTUMISEEN

Tarvittavat laitteet

Laite, jolla opetusta seurataan

Voit seurata opetusta kannettavalla- tai pöytäkoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Kurssi toimii parhaiten Google Chrome internet-selaimella. Mikäli sinulla ei sitä vielä ole, käythän lataamassa sen laitteellesi ennen kurssia TÄSTÄ.

Kurssille kirjautuminen

Mitä tarvitsen, jotta voin osallistua kurssille?

  • Tarvitset tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen ja sähköpostiosoitteen.
  • Tarvitset myös verkkopankkitunnukset tai liittymän, jossa on mobiilivarmenne, jotta voit tunnistautua. (Mikäli sinulta ei löydy verkkopankkitunnuksia, on tunnistautuminen mahdollista myös lähettämällä valokuva ajokortista tai passista numeroon 040 551 6783. Voit lähettää kuvat joko viestillä tai WhatsAppilla.
  • Varmista lisäksi, että käyttämässäsi laitteessa on riittävästi virtaa ja että laturi on lähettyvillä. Suosittelemme pitämään laitteen laturissa koko opetuksen ajan.

 

Miten kirjaudun tunnille?

Kurssille ei tarvitse erikseen kirjautua. Ennen koulutuksen alkua saat sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla pääset suoraan mukaan virtuaaliseen luokkaan. Ennen kurssia sinun täytyy kuitenkin tunnistautua. Löydät ohjeet tunnistautumiseen kohdasta ”tunnistautuminen”

Tunnistautuminen

Kuinka tunnistaudun?

Ennen kurssin alkua saat sähköpostiisi linkin, jota klikkaamalla pääset tunnistautumaan. Palvelu kysyy ensin henkilötietosi ja ohjaa sinut sen jälkeen varmistamaan henkilöllisyytesti valintasi mukaan joko verkkopankissa tai mobiilivarmenteella. Tunnistautuminen täytyy tehdä ennen kurssin alkua.

Entä jos minulla ei ole käytössä verkkopankkia tai mobiilivarmennetta?

Tunnistautuminen on mahdollista myös lähettämällä valokuva ajokortista tai passista numeroon 040 551 6783. Voit lähettää kuvan viestillä tai WhatsAppilla tai sähköpostiin asiakaspalvelu@patevyys.com 

Kurssille osallistuminen

Kuinka aikaisin minun täytyy tulla tunnille?

Suosittelemme liittymään tunnille noin 10-15min ennen tunnin alkua. Tällä varmistetaan, että mahdolliset tekniset ongelmat keretään selvittää ennen tunnin alkamista.

 

Voinko kirjautua tunnille myöhässä?

Kyllä voit, mutta et saa suoritusmerkintää, mikäli tulet paikalle myöhässä.

Mikäli et pääse kurssiluokkaan teknisen ongelman vuoksi, ole heti yhteydessä tukeen 020 127 9020.

 

Mistä löydän tulevat kurssit?

Löydät lähimmät kurssit etusivulta. Kaikki kurssit löydät kurssit -sivulta, jonne pääset tästä.

 

Pitääkö minun varata paikka kurssille?

Kyllä. Kurssille tulee varata paikka viimeistään edellisenä päivänä. Klikkaa vain haluamasi kurssin kohdalta Ilmoittaudu kurssille -painiketta ja lisää yhteystietosi. Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi sekä myöhemmin ohjeet kurssille osallistumista varten.
 
Jos olet varaamassa paikkoja useammalle henkilölle, syötä osallistujat yksi kerrallaan klikkaamalla aina uudestaan Ilmoittaudu kurssille -painiketta ja lisäämällä jokaisen osallistujan tiedot erikseen. Voit ilmoittaa osallistujat myös soittamalla asiakaspalvelunumeroomme 020 127 9020 (arkisin 9.00 – 16.30).
 
HUOM! Jatkokoulutusta saa antaa koulutettavalle ainoastaan yhden koulutuspäivän kalenterivuorokauden aikana. Älä siis varaa samalle päivälle useita kursseja.
Ongelmatilanteet

Mikäli luokka ei avaudu, vaan ”lataus pallo” jää pyörimään ruudulle, sulje ruutu ja avaa luokka uudelleen samasta linkistä. Suosittelemme tarkistamaan, että internetyhteytesi on päällä. Lisäksi varmista, että olet avannut kurssin Google Chrome internet-selaimen kautta. Tarkista myös, ettei sinulla ole luokkahuone toisella välilehdellä jo auki.

Nettiyhteys katkeaa tai laitteesta loppuu virta

  • Siirry mahdollisimman pian takaisin sähköpostistasi löytyvän linkin kautta takaisin verkkoluokkaan.
  • Jos joudut vaihtamaan laitetta, toimii linkki edelleen saman sähköpostin kautta. Kirjaudu siis uudella laitteella takaisin sähköpostiisi ja tule saman linkin kautta verkkoluokkaan.

Yritä palata takaisin kurssille mahdollisimman nopeasti! Jos olet liian pitkään pois virtuaaliluokasta, et saa kurssista suoritusmerkintää. Jos jostain syystä takaisin kurssille pääsyyn menee aikaa, olethan heti yhteydessä tekniseen tukeen.

Koko kurssin ajan teknisen tuen saat kiinni SOITTAMALLA numeroon 020 127 9020

.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

020 127 9020

Avoinna arkisin klo 9.00 – 16.30

Kurssipäivinä avoinna koko kurssin ajan.

asiakaspalvelu(at)patevyys.com

Patevyyscom Oy | Leväsentie 23, 70780 Kuopio | Y-tunnus: 2881703-9